Sigvaris MAGIC A-G L KKL2 long open base with Quadrinova nubs adhesive border pure violet 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL2 L lang offener Fuss mit Quadrinova Noppe

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7755883
Tilgjengelighet:
224.17 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.97 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-G L KKL2 lang åpen base med Quadrinova nubs limkant ren fiolett 1 par

Sigvaris MAGIC A-G L KKL2 lang åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant pure violet 1 par er en kompresjonsstrømpe som gir behagelig kompresjonsterapi til bena dine. Strømpen er designet for å gi fast kompresjon til ankelen og avtar gradvis mot leggen, fremmer blodstrømmen og reduserer hevelse. Den lange åpne basen er utformet for å muliggjøre enkel fjerning og påføring, og Quadrinova nubs-limkanten hjelper til med å holde strømpen sikkert på plass.

Dette produktet er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke og behagelige å ha på seg. Den rene fiolette fargen gir strømpen et snev av stil, noe som gjør den egnet for hverdagsbruk. Strømpen er tilgjengelig i forskjellige størrelser for å sikre perfekt passform for alle brukere.

Sigvaris MAGIC A-G L KKL2 lang åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant pure violet 1 par er ideell for personer med venøs insuffisiens, åreknuter og hevelser i bena. Den kan også brukes som et forebyggende tiltak for personer som tilbringer lengre perioder av tid sittende eller stående.

Dette produktet er lett å ta vare på og kan maskinvaskes og tørkes for praktisk og problemfritt vedlikehold. Med sine høykvalitetsmaterialer, komfortable design og effektive kompresjonsterapi er Sigvaris MAGIC A-G L KKL2 lang åpen base med Quadrinova nubs selvklebende kant pure violet 1 par et utmerket valg for alle som søker lindring fra ubehag i bena og hevelser.