Soldan Em-eukal MINIS lemon sugar free Pocketbox 40 g

Soldan Em-eukal MINIS Zitrone zuckerfrei Pocketbox 40 g

Merke: SCHNARWILER AG
Varenummer: 7752895
Tilgjengelighet:
8.53 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Soldan Em-eukal MINIS sitronsukkerfri lommeboks 40 g

Soldan Em-eukal MINIS sitronsukkerfri lommeboks er det perfekte valget for alle som elsker en forfriskende og søt smak på- gå. Disse små godteriene er en deilig blanding av sitronsmak som garantert vil tilfredsstille lysten din og gi deg et utbrudd av energi når du trenger det.

Den lille størrelsen gjør dem perfekte for å ha med deg rundt i lommen eller veske, og deres sukkerfrie formel gjør dem til et sunt mellommåltid. Sitronsmaken er subtil, men likevel sterk, og gir en deilig og forfriskende smak som garantert vil glede smaksløkene dine.

Lommeboksen inneholder 40 g Soldan Em-eukal MINIS sitronsukkerfrie karameller – den perfekte mengden å ha i vesken for en middagsmatbit eller for å dele med venner og familie. Boksen er også enkel å åpne, noe som gjør den perfekt for de mens du er på farten når du trenger en rask henting.

Samlet sett er Soldan Em-eukal MINIS sitronsukkerfri lommeboks. det ideelle produktet for alle som elsker en søt og forfriskende godbit. Med sin sukkerfrie formel og praktiske boks i lommestørrelse, er den perfekt for alle som vil ha et sunnere mellommåltid samtidig som de tilfredsstiller søtsuget.