fenjal cream shower Sensual Fl 200 ml

fenjal Creme Dusche Sinnlich Fl 200 ml

Merke: FIT GMBH
Varenummer: 7752496
Tilgjengelighet: Utsolgt
10.90 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Fenjal Cream Shower Sensual Fl 200 ml

Unn deg en luksuriøs dusj med Fenjal Cream Shower Sensual. Denne rike og kremete dusjkremen er formulert for å etterlate huden din myk, glatt og skånsomt fuktet. Den unike blandingen av naturlige ingredienser inkluderer eterisk sjasmin og dyrebar roseolje, som begge er kjent for sine beroligende og sensuelle egenskaper.

Den kremete teksturen til Fenjal Cream Shower Sensual glir over huden din, og gir en beroligende og overbærende dusjopplevelse som vil etterlate deg uthvilt og forynget. Den milde formelen passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og den er fri for parabener og mineraloljer.

For å bruke, påfør ganske enkelt en liten mengde Fenjal Cream Shower Sensual på hendene eller en dusjpuff, skum den opp og masser over kroppen. Skyll grundig med vann for ren og myk hud.

Legg til Fenjal Cream Shower Sensual til din daglige dusjrutine for et snev av luksuriøs overbærenhet. Ved regelmessig bruk vil huden din føles mykere og glattere, og du vil føle deg avslappet og fornyet etter hver dusj.