OASIS Matrix Extracellular 7x20cm sterile

OASIS Matrix Extracellular 7x20cm steril

Merke: AGENTUR SCHERRER GMBH
Varenummer: 7752082
Tilgjengelighet:
700.62 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 89.40 USD / -7%


Beskrivelse

OASIS Matrix Extracellular 7x20cm Steril

OASIS Matrix Extracellular 7x20 cm steril er et medisinsk utstyr spesielt utviklet for å helbrede komplekse og utfordrende sår. Det er en tredimensjonal porøs matrise som etterligner den ekstracellulære matrisen til kroppen. OASIS Matrix er avledet fra gris tynntarms submucosa og brukes til å fremme vevsregenerering, redusere arrvevsdannelse og skape et gunstig sårhelingsmiljø.

OASIS Matrix Extracellular 7x20cm steril kommer i en steril pakke og er enkel å bruke. Matrisen er svært absorberende og kan holde opp til 20 ganger vekten i ekssudat, noe som gjør den perfekt for bruk i sår med kraftig ekssudat. Den er også slitesterk og motstår nedbrytning, noe som gjør den til en utmerket langsiktig sårhelingsløsning.

Matrisen fungerer ved å gi et stillas for celler til å migrere inn i sårstedet, fremme angiogenese og stimulere vevsregenerering. Den inneholder også vekstfaktorer som bidrar til å fremskynde tilheling og redusere betennelse. OASIS Matrix Extracellular 7x20 cm steril kan brukes til å behandle en rekke komplekse sår, inkludert diabetiske fotsår, trykksår, operasjonssår og brannskader.

OASIS Matrix Extracellular 7x20cm Sterile kommer med ulike fordeler som gjør det til et valg for klinikere:

  • Gir et stillas for vevsregenerering og sårheling
  • Fremmer angiogenese og reduserer betennelse
  • Motstår nedbrytning og er holdbar for langtidsbruk
  • Svært absorberende og kan holde opp til 20 ganger vekten i ekssudat
  • Steril emballasje sikrer produktkvalitet og sikkerhet

Samlet sett er OASIS Matrix Extracellular 7x20cm Sterile en effektiv sårhelingsløsning som støttes av klinisk bevis. Dens unike egenskaper gjør den til et godt valg for komplekse sår som krever en avansert sårpleieløsning.