ELIAH SAHIL sjampo Amla PLV glans og kropp Ds 100 g

ELIAH SAHIL Shampoo Amla Plv Glanz und Fülle Ds 100 g

Merke: BIO PARTNER SCHWEIZ AG
Varenummer: 7749814
Tilgjengelighet:
25.68 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 8.18 USD / -17%


Beskrivelse

ELIAH SAHIL Shampoo Amla PLV Shine and Body DS 100g

Vi introduserer ELIAH SAHIL Shampoo Amla PLV Shine and Body DS 100g, en luksuriøs og nærende sjampo perfekt for de som ønsker å gi håret en sunn og levende glans. Laget med en blanding av naturlige ingredienser og beriket med kraften til Amla, vil denne sjampoen garantert få håret ditt til å se og føles fantastisk ut.

Nøkkelfunksjoner:

  • Beriket med Amla - Amla, også kjent som den indiske stikkelsbær, er mye brukt i tradisjonell medisin for sin evne til å styrke håret, fremme vekst og gi glans.
  • Hydraterende og nærende formel - Den rike og kremete formelen til denne sjampoen hjelper til med å hydrere og gi næring til håret, og etterlater det mykt og silkemykt.
  • Fri for skadelige kjemikalier - ELIAH SAHIL Shampoo Amla PLV Shine and Body DS 100g er fri for sterke kjemikalier som SLS, parabener og silikoner, noe som gjør den trygg og skånsom mot alle hårtyper.
  • Passer for alle hårtyper - Denne sjampoen er formulert for å fungere vakkert på alle hårtyper, fra krøllete og krøllete til rett og fint.
  • Grusomhetsfri og vegansk - ELIAH SAHIL Shampoo Amla PLV Shine and Body DS 100g er 100 % vegansk og grusomhetsfri, noe som gjør den til et utmerket valg for de som bryr seg om dyrevelferd.

Slik bruker du:

Masser ELIAH SAHIL Shampoo Amla PLV Shine and Body DS 100g forsiktig inn i vått hår og hodebunn, og skyll deretter grundig. For best resultat, bruk regelmessig med ELIAH SAHIL balsam.

Opplev forskjellen:

Prøv ELIAH SAHIL Shampoo Amla PLV Shine and Body DS 100g i dag og opplev forskjellen selv. Med sin blanding av nærende ingredienser og kraftige Amla, vil denne sjampoen få håret ditt til å se og føles på best mulig måte.