Nicole Diem reading glasses 0.00dpt Romeo BB apricot

Nicole Diem Lesebrille 0.00dpt Romeo BB apricot

Merke: NICOLE DIEM
Varenummer: 7745079
Tilgjengelighet:
36,22 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 11,53 USD / -17%


Beskrivelse

Nicole Diem Lesebriller 0.00dpt Romeo BB Apricot

Opplev lesekomfort og stil med Nicole Diems lesebriller i Romeo BB Apricot. Disse brillene er designet for de som trenger lesebriller eller de som trenger litt hjelp med synet når de leser, skriver eller skriver på datamaskinen.

Brillene har klare linser med 0,00 dpt, noe som betyr at de har ingen forstørrelse, noe som gjør dem perfekte for de med normalt syn som bare trenger litt ekstra hjelp med nærbildearbeid. De klare linsene er egnet for all slags lesing, inkludert bøker, magasiner eller dataskjermer.

Brillene er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer holdbarhet og komfort. Rammene er laget av lett plast, noe som gjør dem behagelige å ha på seg over lengre perioder. BB Apricot-fargen på innfatningene er stilig og trendy, noe som gjør dem til det perfekte tilbehøret for ethvert antrekk.

Nicole Diems lesebriller kommer med et matchende etui som gir beskyttelse og forhindrer at de blir riper eller skadet. Etuiet er lite og kompakt, noe som gjør det enkelt å bære rundt i vesken eller ryggsekken.

Med Nicole Diems lesebriller i Romeo BB Apricot kan du nyte lesingen uten å anstrenge øynene. Brillene er perfekte til daglig bruk, og de er en flott gave til venner og familie som også trenger lesebriller.