Sigvaris MOBILIS ManuActive Handgelenkbandage XL høyre

Sigvaris MOBILIS ManuActive Handgelenkbandage XL right

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 7742362
Tilgjengelighet:
93.98 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Sigvaris MOBILIS ManuActive Handgelenkbandage XL (Høyre)

Sigvaris MOBILIS ManuActive Handgelenkbandage XL (Høyre) er en håndleddsstøtte av høy kvalitet designet for å gi støtte og stabilitet til personer som lider av håndleddsskader, belastninger eller forstuinger. Den er unikt designet for å forhindre ytterligere skader samtidig som den støtter den naturlige bevegelsen i håndleddet.

Komfortabel passform og overlegne materialer

Denne håndleddsstøtten er laget av pustende og svært elastiske materialer, som sikrer maksimal komfort under bruk. Sigvaris MOBILIS ManuActive Handgelenkbandage XL (Høyre) er skreddersydd for å passe perfekt rundt håndleddet, og gir en tettsittende og sikker passform. Enten du er i ferd med å komme deg etter en skade eller bare leter etter ekstra støtte for håndleddene, garanterer denne håndleddsstøtten optimal komfort og støtte.

Effektiv støtte og stabilitet

Sigvaris MOBILIS ManuActive Handgelenkbandage XL (Høyre) gir svært effektiv støtte og stabilitet til håndleddsleddet, noe som gjør det ideelt for personer med skadeutsatte håndledd eller de som kommer seg etter operasjonen. Den er spesielt utviklet for å begrense bevegelsesområdet til håndleddsleddet, noe som reduserer belastningen på det skadde området og forhindrer ytterligere skade.

Enkel å bruke og slitesterk

Denne håndleddsbøylen er ekstremt enkel å bruke, og den kan tas på på sekunder uten behov for hjelp. Sigvaris MOBILIS ManuActive Handgelenkbandage XL (Høyre) er også svært slitesterk og tåler flere bruksområder, noe som gjør det til en verdifull investering for alle som lider av håndleddsskader.

Konklusjon

Hvis du leter etter en komfortabel og effektiv håndleddsstøtte for å gi støtte og stabilitet til det skadde håndleddet, er Sigvaris MOBILIS ManuActive Handgelenkbandage XL (Høyre) et utmerket alternativ . Med sin komfortable passform, overlegne materialer, effektive støtte og holdbarhet, er denne håndleddsbøylen et ideelt valg for alle som leter etter ekstra støtte, beskyttelse og restitusjon.