Peha-myk nitrilbeskyttelse S 100 stk

Peha-soft nitrile guard S 100 Stk

Merke: IVF HARTMANN AG
Varenummer: 7735677
Tilgjengelighet:
38.74 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 12.33 USD / -17%


Beskrivelse

Peha-myk nitrilbeskyttelse S 100 stk

Peha-soft nitrile guard S er en høykvalitets undersøkelseshanske som gir god komfort og beskyttelse. Disse hanskene er laget av nitril og er slitesterke, motstandsdyktige mot punkteringer og gir utmerket kjemisk motstand, noe som gjør dem ideelle for bruk i medisinske prosedyrer, rengjøring og andre aktiviteter som krever håndbeskyttelse.

  • Komfortabel passform: Nitrilmaterialet gir en komfortabel og tettsittende passform som muliggjør fingerferdighet og fleksibilitet under bruk.
  • Kjemisk motstand: Disse hanskene er motstandsdyktige mot mange kjemikalier, inkludert syrer, baser og løsemidler, og gir beskyttelse mot kjemiske farer.
  • Utmerket barrierebeskyttelse: Med sitt høykvalitetsmateriale gir disse hanskene utmerket barrierebeskyttelse mot patogener, bakterier og virus, noe som gjør dem ideelle for bruk i medisinske prosedyrer og andre aktiviteter som krever høye nivåer av beskyttelse.
  • Slitesterk: Disse hanskene er laget for å vare og gir overlegen holdbarhet og motstand mot punkteringer, rifter og skrubbsår.
  • Sterile: Disse hanskene er sterilisert og pakket for å sikre at de er fri for forurensninger, og gir et trygt og rent miljø for bruk .

Med 100 hansker per boks er Peha-soft nitrile guard S en stor verdi for de som trenger høykvalitetshansker for regelmessig bruk. Disse hanskene oppfyller eller overgår alle industristandarder for kvalitet og samsvar, og sikrer din sikkerhet og beskyttelse ved hver bruk.