Glade Touch & Fresh Mini Spray Refill Sommerbukett Eros 10 ml

Glade Touch & Fresh Minispray Nachfüller Summer Bouquet Aero

Merke: SC JOHNSON GMBH
Varenummer: 7669114
Tilgjengelighet:
12.94 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Glade Touch & Fresh Mini Spray Refill Sommerbukett Eros 10 ml

Glade Touch & Fresh Mini Spray Refill Summer Bouquet Eros 10 ml er en praktisk og brukervennlig duftspray som hjelper til med å holde hjemmet ditt friskt og innbydende. Laget med ingredienser av høy kvalitet, gir Summer Bouquet-duften en herlig blanding av blomsterdufter som fremkaller en varm og tropisk sommerdag.

10 ml-påfyllingen er designet spesifikt for Glade Touch & Fresh-dispenseren, som har en berøringsaktivert dispenser som frigjør et duftutbrudd med bare en berøring. Denne refillen er perfekt for bruk i små rom som bad, kjøkken eller soverom hvor luftfriskhet er spesielt viktig. Den lille størrelsen og den ultraportable naturen til Glade Touch & Fresh Mini Spray-refill gjør den ideell for bruk når du reiser eller er på farten.

Med Glade Touch & Fresh Mini Spray Refill Summer Bouquet Eros 10 ml er det enklere enn noen gang å holde hjemmet ditt friskt og rent. Premium-formuleringen varer i opptil 60 dager, og gir en langvarig og kontinuerlig duftopplevelse. Få 10 ml påfyll i dag og forvandle boarealet ditt til et tropisk paradis!