Fresubin JUCY DRINK Cassis 4 FlatCap 200 ml

Fresubin Jucy DRINK Cassis 4 FlatCap 200 ml

Merke: FRESENIUS KABI AG
Varenummer: 7629675
Tilgjengelighet:
34.47 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 10.97 USD / -17%


Beskrivelse

Fresubin JUCY DRINK Cassis 4 FlatCap 200 ml

Fresubin JUCY DRINK Cassis er en forfriskende, næringsrik og smakfull drikk som er perfekt for de som ønsker å opprettholde en sunn livsstil. Denne drinken kommer i en pakke med fire FlatCap 200 ml flasker, noe som gjør den til den perfekte drinken på farten for de med en travel livsstil.

Denne drikken er fullpakket med essensielle næringsstoffer som er essensielle for kroppens generelle helse og velvære. Den inneholder en blanding av essensielle vitaminer, mineraler og antioksidanter som bidrar til å støtte immunforsvaret, forbedre fordøyelsen og fremme sunn hud, hår og negler. I tillegg er denne drinken lav i kalorier og fett, noe som gjør den til en perfekt drink for de som ønsker å styre vekten eller prøver å gå ned i vekt.

Fresubin JUCY DRINK Cassis har en deilig cassismak som garantert vil glede smaksløkene dine. Denne drinken er perfekt for de som er ute etter en forfriskende og næringsrik drink uten å måtte ofre smaken. Det er en flott drink å ha etter en treningsøkt, som snacks, eller bare som en forfriskende drink på en varm dag.

Denne drikken er enkel å konsumere, og pakken med fire FlatCap 200 ml flasker tilbyr bekvemmelighet og brukervennlighet. Du kan ta dem med deg uansett hvor du går og nyte en forfriskende drink når du trenger det.

Opsummert er Fresubin JUCY DRINK Cassis 4 FlatCap 200 ml den perfekte drinken for de som er ute etter en forfriskende og næringsrik drink. Den er fullpakket med essensielle næringsstoffer og er lav i kalorier og fett, noe som gjør den til en utmerket drink for de som ønsker å opprettholde en sunn livsstil.