Vegalife hampfrø skrelt Ds 200 g

Vegalife Hanf Samen geschält Ds 200 g

Merke: BIO PARTNER SCHWEIZ AG
Varenummer: 7561500
Tilgjengelighet: Utsolgt
27.94 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 10.60 USD / -21%


Beskrivelse

Vegalife Hamp Seeds Peeled DS 200g

Vi introduserer Vegalife Hemp Seeds Peeled DS 200g - allsidig, næringsrik og deilig plantebasert mat som kan gi en rekke helsefordeler. Våre hampfrø er skrellet, noe som gir deg en jevnere tekstur og en mildere smak, noe som gjør dem perfekte for å legge til favorittrettene dine eller snacks rett ut av pakken.

Hvorfor velge hampfrø?

Hampfrø er rike på sunt fett, protein og essensielle næringsstoffer, noe som gjør dem til et utmerket tillegg til enhver diett. De er kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper, som kan bidra til å redusere risikoen for kronisk sykdom. De er også en stor kilde til fiber, som kan hjelpe til med fordøyelsen og vektkontroll.

Slik bruker du

Vegalife Hemp Seeds Peeled DS 200g kan brukes i en lang rekke retter , fra smoothies og salater til bakevarer og pastaretter. De er perfekte for å drysse på toppen av frokostskålen din eller å inkludere dem i shakene dine etter trening. De kan også brukes som et vegansk alternativ til parmesanost, ved å legge dem til spaghetti- eller grønnsaksrettene dine.

Ingredienser

Våre Vegalife Hamp Seeds Peeled DS 200g inneholder 100 % økologiske, ikke-GMO hampfrø, noe som gjør dem til et naturlig og sunt tillegg til kostholdet ditt. De er veganervennlige, glutenfrie og fri for konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, og gir deg en ren og naturlig kilde til ernæring.

Helsefordeler

Tilsetning av Vegalife Hemp Seeds Peeled DS 200 g til kostholdet ditt kan gi en rekke helsefordeler, inkludert:

  • Redusert betennelse i kroppen
  • Forbedret hudhelse
  • Redusert risiko for hjertesykdom
  • Forbedret fordøyelse og tarmhelse
  • Økt energinivå

Få din i dag

Bestill Vegalife Hemp Seeds Peeled DS 200g i dag og begynn å nyte de mange helsefordelene denne allsidige og næringsrike plantebaserte maten har å tilby. Stol på oss, kroppen din vil takke deg for det!