NICHIBAN Injection Pad No36 EU white 100 pcs

NICHIBAN Injection Pad No36 EU weiss 100 Stk

Merke: MEDIQ SUISSE AG
Varenummer: 7550726
Tilgjengelighet: Utsolgt
48.60 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 13.52 USD / -15%


Beskrivelse

NICHIBAN Injection Pad No36 EU white 100 stk

NICHIBAN Injection Pad No36 EU white er en pakke med 100 selvklebende medisinske pads som brukes til å dekke injeksjonssteder og forhindre infeksjon forårsaket av medisinske prosedyrer. Disse putene er designet for å være trygge og skånsomme mot huden, noe som gjør dem egnet for folk i alle aldre.

Putene er laget av materialer av høy kvalitet som er holdbare og langvarige, noe som sikrer at de kan brukes flere ganger uten å miste effektiviteten. Hver pute måler 35 mm x 42 mm, noe som gjør dem til den perfekte størrelsen for å dekke injeksjonssteder eller sårbandasjer.

De hvite No36 EU-injeksjonsputene er enkle å påføre og kan brukes på ulike deler av kroppen, inkludert armer , bena og magen. Limet er sterkt nok til å holde puten på plass, men skånsom nok til å fjerne uten å forårsake ubehag eller irritasjon.

Disse injeksjonsputene er produsert av NICHIBAN, et selskap som spesialiserer seg på medisinske produkter. De er utformet for å møte de høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet, og sikrer at de er klarert av medisinske fagfolk over hele verden.

Hvis du leter etter en pålitelig og effektiv måte å beskytte huden din etter medisinske prosedyrer , NICHIBAN Injection Pad No36 EU white 100 stk er et utmerket valg. Bestill din i dag og nyt tryggheten som følger med å bruke medisinske kvalitetsprodukter.