Medi dorsum Royal MX Lumbalstützbandage L 90-100cm beige

Mediroyal Dorsum MX Lumbalstützbandage L 90-100cm beige

Merke: REHATEC AG
Varenummer: 7541615
Tilgjengelighet:
282.20 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Medi dorsum Royal MX korsryggstøttebandasje L 90-100cm beige

Medi dorsum Royal MX korsryggstøttebandasjen er spesialdesignet for å gi overlegen støtte til nedre ryggmuskulatur, fremme korrekt holdning og hjelpe med lindring av korsryggsmerter. Denne bandasjen i L-størrelse passer til personer med midjestørrelse mellom 90-100 cm, og kommer i en beroligende beige farge.

Denne korsryggstøttebandasjen er laget av pustende, hudvennlige materialer som transporterer bort fuktighet, og sørger for at du holder deg komfortabel selv om du har den på hele dagen. Den anatomisk formede ryggputen gir målrettet støtte til nedre ryggmuskulatur, mens de justerbare elastiske stroppene lar deg tilpasse passformen etter dine personlige preferanser.

Medi dorsum Royal MX korsryggstøttebandasje er ideell for personer med korsryggsmerter, isjias eller muskelstrekk i korsryggen. Den slanke designen og den komfortable passformen lar deg ha den diskret under klærne, noe som gjør den egnet for bruk på jobb eller under daglige aktiviteter.

Denne bandasjen er enkel å sette på og ta av, og kan vaskes for hånd for gjentatt bruk. Den overholder de høyeste kvalitetsstandardene, og sikrer pålitelighet, sikkerhet og effektivitet. Invester i ditt velvære i dag med Medi dorsum Royal MX korsryggstøttebandasje.