Medi Royal Origo Long Wrist S 14-16cm beige left

Mediroyal Origo Long Wrist S 14-16cm beige links

Merke: REHATEC AG
Varenummer: 7540805
Tilgjengelighet:
68.54 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Medi Royal Origo Long Wrist S 14-16cm beige left

Denne Medi Royal Origo Long Wrist S 14-16cm beige venstre er designet for å gi utmerket støtte til håndleddet og hånden. Det er et medisinsk produkt av høy kvalitet som er ideelt for personer som har opplevd håndleddsskader, er i ferd med å komme seg etter operasjoner eller har leddgikt, senebetennelse eller andre former for håndleddssmerter.

Funksjoner

  • Utmerket stabilisering: Medi Royal Origo Long Wrist S 14-16cm beige venstre gir utmerket stabilisering til håndleddet og hånden, og sikrer at leddet holder seg på plass og ikke beveger seg for fritt. Dette bidrar til å redusere smerte og ubehag og fremskynde restitusjonen.
  • Pustende stoff: Laget av materialer av førsteklasses kvalitet, er denne håndleddsstøtten svært pustende og behagelig å ha på. Den forhindrer svette og holder håndleddet ditt tørt og friskt.
  • Justerbar passform: Origo Long Wrist S 14-16cm beige venstre er designet for å passe de fleste mennesker perfekt. Den har justerbare stropper som lar deg tilpasse passformen til håndleddets størrelse, og sikrer at støtten forblir på plass hele dagen.
  • Venstrehåndsstøtte: Dette spesifikke produktet er designet for venstre hånd, og gir målrettet støtte og beskyttelse til håndleddet og hånden.
  • Lett å rengjøre: Stoffet av førsteklasses kvalitet som brukes i denne håndleddsstøtten er lett å rengjøre og vedlikeholde. Bare håndvask den med mild såpe og lufttørk den før du bruker den igjen.

Fordeler

Medi Royal Origo Long Wrist S 14-16cm beige left tilbyr flere fordeler, inkludert:

  • Smertelindring: Denne håndleddsstøtten hjelper til med å lindre smerte og ubehag i håndleddet og hånden, noe som gjør den ideell for personer med ulike former for håndleddsskader eller tilstander.
  • Bedre bevegelsesområde: Den lar deg bevege håndleddet og hånden mer fritt, noe som sikrer at du opprettholder et bedre bevegelsesområde.
  • Raskere restitusjon: Ved å forhindre ytterligere skade og gi utmerket støtte, hjelper denne håndleddsstøtten til å fremskynde restitusjonstiden og gjenopprette full funksjonalitet til håndleddet og hånden.
  • Forebyggende tiltak: Du kan også bruke denne håndleddsstøtten for å forhindre håndleddsskader, spesielt hvis du deltar i aktiviteter som belaster håndleddene dine mye.

Konklusjon

Medi Royal Origo Long Wrist S 14-16cm beige left er et utmerket produkt som gir utmerket støtte og beskyttelse til håndleddet og hånden. Enten du er i ferd med å komme deg etter en skade eller trenger forebyggende støtte, er denne håndleddsstøtten et ideelt valg.