Skinsan N Scrub foam Fl 200 ml

Skinsan Scrub N foam Fl 200 ml

Merke: ECOLAB (SCHWEIZ) GMBH
Varenummer: 7538984
Tilgjengelighet:
19.09 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Skinsan N Skrubbeskum Fl 200 ml

Skinsan N Scrub foam Fl 200 ml er det perfekte produktet for enhver hudtype. Dette skånsomme eksfolierende skummet fjerner urenheter og døde celler fra huden din, og etterlater den glatt og oppfrisket.

Med sin unike blanding av naturlige ingredienser, som salisylsyre og tea tree-olje, hjelper Skinsan N Scrub-skum Fl 200 ml til å åpne porene, forhindre kviser og redusere betennelse. Den inneholder også allantoin, som beroliger og fukter huden din, slik at den føles myk og smidig.

Men det er ikke alt – Skinsan N Scrub foam Fl 200 ml er også beriket med vitamin E, en kraftig antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler og reduserer aldringstegn. Så ikke bare vil huden din se og føles bra ut etter å ha brukt dette produktet, men den vil også være mer spenstig og sunnere i det lange løp.

Skinsan N Scrub foam Fl 200 ml er enkel å bruke – bare masser den inn i huden din med milde sirkulære bevegelser, og skyll den deretter av med varmt vann. Bruk den en eller to ganger i uken for best resultat.

Prøv Skinsan N Scrub foam Fl 200 ml i dag og se forskjellen det kan gjøre for huden din!