Medi Royal Neptune Long Wrist wrist bandage M 16-18cm right

Mediroyal Neptune Long Wrist Handgelenkbandage M 16-18cm rechts

Merke: REHATEC AG
Varenummer: 7535678
Tilgjengelighet:
68.54 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Medi Royal Neptune Long Wrist håndleddsbandasje M 16-18cm høyre er den perfekte løsningen for de som har behov for håndleddsstøtte. Enten du er en idrettsutøver, noen som jobber i en fysisk krevende jobb, eller bare leter etter lindring fra håndleddssmerter, er denne håndleddsbandasjen et utmerket valg. Den gir maksimal støtte og stabilitet til håndleddet, og sikrer at du kan utføre dine daglige aktiviteter med letthet og komfort.

Laget av myke og komfortable materialer, har denne håndleddsbandasjen en justerbar stropp som lar deg tilpasse passformen etter dine behov. Bandasjen er designet for å passe tett rundt håndleddet, og gir den støtten du trenger uten å hemme mobiliteten. Den er vitenskapelig designet for å avlaste trykket på håndleddet, slik at du kan bevege deg fritt rundt uten ubehag.

Medi Royal Neptune Long Wrist håndleddsbandasje er perfekt for de som lider av håndleddsskader, karpaltunnelsyndrom, senebetennelse og andre håndleddsrelaterte tilstander. Den er også ideell for rehabilitering etter en håndleddsskade eller operasjon.

Denne bandasjen er utrolig enkel å bruke - bare skyv den over håndleddet og juster stroppen til ønsket kompresjonsnivå. Den er også vaskbar og gjenbrukbar, noe som gjør den til et miljøvennlig alternativ som er lett å vedlikeholde.

Hvis du leter etter en håndleddsbandasje av høy kvalitet som gir maksimal støtte og komfort, så er Medi Royal Neptune Long Wrist-armbånd M 16-18cm rett det perfekte produktet for deg.