Pronto cleaning cloths Btl 25 pcs

Pronto Reinigungstücher Btl 25 Stk

Merke: SC JOHNSON GMBH
Varenummer: 7520671
Tilgjengelighet: Utsolgt
11.51 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Pronto rengjøringsklutpose 25stk

Å rengjøre hjemmet ditt kan være en skremmende oppgave, spesielt med alle de forskjellige overflatene som må rengjøres. Pronto rengjøringsklutpose 25stk er den perfekte løsningen for å gjøre rengjøringen til en lek. Disse flerbruksklutene er ideelle for daglige rengjøringsoppgaver rundt hjemmet, kontoret eller bilen, og er designet for å få jobben gjort raskt og enkelt.

Funksjoner

  • Sterke og tøffe kluter som kan gjenbrukes
  • 25 stykker i én pose for større verdi og besparelser
  • Myk og skånsom på alle overflater
  • Enkel å bruke, bare våt kluten og tørk av overflaten
  • Svært absorberende for effektiv rengjøring

Pronto rengjøringsklutpose 25stk er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer at du får et slitesterkt og langvarig produkt. Klutene er myke og skånsomme mot alle overflater og er perfekte for å tørke av benkeplater, bord, vinduer, speil og baderomsoverflater. De er svært absorberende, noe som gjør opprydding av søl og flekker til en lek.

Disse klutene er enkle å bruke, bare våt kluten og tørk overflaten ren. De er perfekte for bruk på kjøkken, bad og stue. Pronto Cleaning Cloth Bag 25stk er en kostnadseffektiv løsning for alle dine rengjøringsbehov, og posen inneholder 25 deler for større verdi og besparelser.

Konklusjon

Samlet sett er Pronto Cleaning Cloth Bag 25stk er et must for ethvert hjem, kontor eller bil. Klutene er slitesterke, langvarige og enkle å bruke, noe som gjør rengjøring til en lek. Så hvorfor vente? Få din Pronto rengjøringsklutpose 25 stk i dag og se forskjellen selv.