Beeovita
Hylo dual Gd Opht Fl 10 ml
Hylo dual Gd Opht Fl 10 ml

Hylo dual Gd Opht Fl 10 ml

Hylo-Dual Gtt Opht Fl 10 ml

  • 47.87 USD

    You save 0 USD / 0%
På lager
Cat. F
Tilgjengelige 200 stykker
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 15.24 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Ingredients:

Lindring av tørre øyne Smørende øyedråpeløsning

Beskrivelse

Hylo Dual Gd Opht Fl 10 ml er en sofistikert og svært effektiv smørende øyedråpeløsning spesielt utviklet for personer med varierende grad av tørre øyne. Det er en steril og konserveringsfri væske som inneholder hyaluronsyre, som er nøkkelkomponenten som gjør den forskjellig fra andre tørre øyne.

Hylo Dual Gd Opht Fl 10 ml er perfekt for personer med moderat til alvorlig tørre øyne, da den gir langvarig lindring fra tørrhet og irritasjon. Denne formelen kommer i et enkelt dråpe-dispensersystem, som sikrer nøyaktig dosering og enkel påføring. Den er også egnet for bruk med kontaktlinser, og gir et ekstra lag med komfort og fuktighet til øynene.

Den innovative dobbeltvirkende formelen til Hylo Dual Gd Opht Fl 10 ml gir ikke bare umiddelbar lindring fra tørre øyne, men fremmer også helbredelse og regenerering av øyeoverflaten. Dette oppnås gjennom den tilsatte ingrediensen, provitamin B5 som bidrar til å forbedre stabiliteten til tårefilmen og støtter øyets naturlige helbredelsesprosess.

Hylo Dual Gd Opht Fl 10 ml kan brukes av alle opplever øyetørrhet, inkludert de som lider av meibomisk kjerteldysfunksjon og øyeoverflateforstyrrelser som Sjogrens syndrom. Den er enkel å bruke, tillater presis dispensering, og dens ergonomiske design sikrer et behagelig grep under påføring.

Hvis du leter etter en pålitelig løsning for å lindre øyeubehag forbundet med tørre øyne syndrom, er Hylo Dual Gd Opht Fl 10 ml et utmerket valg. Den innovative dual action-formelen gir langvarig lindring og støtter øyets naturlige helbredelsesprosess, noe som gjør den til den perfekte løsningen for personer med moderat til alvorlig tørre øyne.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice