Aromalife romduft lavendel refill Fl 250 ml

Aromalife Raumduft Lavendel Nachfüllung Fl 250 ml

Merke: AROMALIFE AG
Varenummer: 7478443
Tilgjengelighet:
87.37 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Aromalife Room Duft Lavendel Refill FL 250 ml

Aromalife Room Duft Lavendel Refill FL 250 ml er en forfriskende og revitaliserende romduft som fyller omgivelsene dine med den delikate og beroligende aromaen av lavendel. Denne romduften kommer i en 250 ml flaske som enkelt kan brukes til å fylle på din Aromalife romdiffusor eller en annen passende diffusor.

Aromalife Room Duft Lavender Refill ser pen ut i en gjennomsiktig, slank flaske med en elegant og moderne design. Den lyse lilla fargen på duften gir en estetisk appell som gjør den til et utmerket tillegg til hjemmeinnredningen din.

Aromalife Room Fragrance Lavender Refill består av rene essensielle oljer utvunnet fra naturlige kilder, noe som gjør det til et trygt og miljøvennlig produkt. Den vakre og forlokkende aromaen av lavendel gir en avslappende og beroligende effekt som beroliger sansene dine og fremmer en avslappende søvn. Duften hjelper til med å nøytralisere uønsket lukt, slik at omgivelsene dine lukter friskt og rent.

Aromalife Room Fragrance Lavender Refill er langvarig, og noen få dråper er nok til å friske opp hjemmet eller arbeidsområdet. Du kan også bruke denne romduften i bilen, garderoben eller andre små, lukkede rom for å holde den luktende himmelsk.

Denne førsteklasses romduften er enkel å bruke, giftfri og trygg for både barn og kjæledyr. Det er et must for folk som elsker å holde omgivelsene rene, friske og innbydende. Kjøp Aromalife Room Duft Lavender Refill FL 250 ml i dag og nyt den beroligende og forfriskende aromaen som vil etterlate deg forynget og avslappet.