Aromalife room fragrance Orange refill Fl 250 ml

Aromalife Raumduft Orange Nachfüllung Fl 250 ml

Merke: AROMALIFE AG
Varenummer: 7478420
Tilgjengelighet:
79.16 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Aromalife Room Duft Orange Refill FL 250ml

Vi introduserer Aromalife Room Fragrance Orange Refill FL 250ml, den perfekte måten å fornye boarealet ditt med en forfriskende aroma av friske appelsiner. Denne romduften kommer i en 250 ml påfyllingsflaske som er perfekt for å fylle opp enhver Aromalife diffuserflaske, og gir deg en kontinuerlig flukt fra det dagligdagse med den ultimate duften av fersk sitrus.

Funksjoner:

  • Forfrisker boarealet ditt med en forfriskende aroma av ferske appelsiner.
  • Kommer i en påfyllingsflaske på 250 ml som er perfekt for å fylle opp enhver Aromalife diffuserflaske.
  • Aromaen av appelsin bidrar til å heve humøret ditt, lindre stress og gi en følelse av avslapning.
  • Boligende og beroligende duft som vil henge i timevis og skape en rolig og avslappende atmosfære i hjemmet eller kontoret.
  • Fri for skadelige kjemikalier og trygt å bruke rundt kjæledyr og barn.
  • Hver Aromalife Room Duft Orange Refill FL 250ml kommer med et innovativt og brukervennlig spraysystem.

Slik bruker du:

Det er enkelt og greit å bruke Aromalife Room Fragrance Orange Refill FL 250ml. Skru av toppen av din Aromalife Diffuser og hell i duften til den når maksimalt nivå på flasken. Skru toppen tilbake og juster innstillingen for å kontrollere intensiteten til duften og nyt den beroligende og oppløftende aromaen av friske appelsiner i hele boligområdet ditt.

Konklusjon:

Aromalife Room Duft Orange Refill FL 250ml er den perfekte løsningen for å heve humøret ditt og være mer produktiv hjemme eller på kontoret. Duften er frisk, beroligende og beroligende, og etterlater en forfriskende appelsinduft som vil vare i timevis. Dessuten er det trygt å bruke rundt kjæledyr og barn og fri for sterke kjemikalier. Det innovative spraysystemet gjør det enkelt å bruke, og du kan tilpasse intensiteten på duften etter dine preferanser. Med sin forfriskende aroma vil Aromalife Room Fragrance Orange Refill FL 250ml være det beste tilskuddet til hjemme- eller kontorstemningen.