Manu 3D S Right Black

Manu 3D S rechts schwarz

Merke: OTTO BOCK SUISSE AG
Varenummer: 7452277
Tilgjengelighet:
52.97 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Manu 3D S Høyre Svart

Manu 3D S Right Black er en moderne og elegant håndleddsstøtte designet for å gi optimal støtte og komfort for de som lider av håndleddsskader eller tilstander som karpaltunnelsyndrom. Støtten er anatomisk utformet i en 3D-form som samsvarer med de naturlige konturene av håndleddet, og sikrer en tettsittende og komfortabel passform.

Bestlen har flere justerbare stropper som gir mulighet for tilpassbar kompresjon og støtte, som sikrer at bøylen sitter sikkert og gir målrettet støtte til det berørte området. Støtten er laget av pustende, fukttransporterende materialer som holder huden kjølig og tørr, og reduserer risikoen for svetterelatert irritasjon. I tillegg er bøylen designet med mikroperler som gir målrettet kompresjon for å redusere hevelse og betennelse, og fremme heling.

Manu 3D S Right Black er designet med holdbarhet i tankene, med materialer av høy kvalitet som motstår slitasje. og rive og er bygget for å vare. I tillegg er bøylen lett og lav profil, noe som gjør den ideell for daglig bruk. Enten du er en kontorarbeider, idrettsutøver eller noen som trenger håndleddsstøtte, er Manu 3D S Right Black et utmerket valg som gir uovertruffen komfort og støtte.

  • 3D anatomisk utformet form
  • Justerbare stropper for tilpassbar støtte
  • Pustende, fukttransporterende materialer
  • Mikroperler for målrettet kompresjon og helbredelse
  • Slitesterk og lett konstruksjon

Samlet sett er Manu 3D S Right Black en førsteklasses håndleddsstøtte som gir eksepsjonell støtte, komfort og holdbarhet for alle som opplever smerter eller ubehag i håndleddet. Bestill din i dag og opplev forskjellen!