ALGORIGIN Spirulina elixir with phycocyanins Fl 140 ml

ALGORIGIN Spirulina Elixier mit Phycocyanine Fl 140 ml

Merke: ALGORIGIN SA
Varenummer: 7445314
Tilgjengelighet:
67.55 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 18.80 USD / -15%


Beskrivelse

ALGORIGIN Spirulina Elixir med Phycocyanins Flaske 140 ml

Vi introduserer en ny og revolusjonerende måte å supplere kostholdet ditt med essensielle næringsstoffer, og ALGORIGIN Spirulina Elixir med Phycocyanins er en game-changer. Denne kraftige eliksiren er fullpakket med alle de essensielle næringsstoffene du trenger for å øke immunforsvaret ditt og forbedre din generelle helse og velvære.

Denne 100 % naturlige og organiske kosttilskuddet kommer fra det uberørte vannet i Middelhavet, og er produsert ved hjelp av en innovativ prosess. Resultatet er en kraftig konsentrasjon av spirulina, den blågrønne algen kjent for sine sterke helsefordeler. Den unike formelen er beriket med phycocyaniner, de naturlige pigmentene som er ansvarlige for algenes livlige blågrønne farge.

ALGORIGIN Spirulina Elixir har en jevn, lett å ta formel som kan konsumeres alene eller legges til favorittdrikken din. Den er veganvennlig, glutenfri og fri for kunstige farger, smaker og konserveringsmidler.

Fordelene med spirulina er mange. Den er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter som bidrar til å styrke immunforsvaret ditt, forbedre fordøyelsen og forbedre kognitiv funksjon. Tilsetningen av phycocyaniner øker biotilgjengeligheten til disse essensielle næringsstoffene, noe som gjør det lettere for kroppen din å absorbere og utnytte dem.

Ta det første skrittet mot å forbedre din helse og velvære med ALGORIGIN Spirulina Elixir med Phycocyanins Flaske 140 ml. Dette kraftige kosttilskuddet er det perfekte tillegget til din sunne livsstil, og gir kroppen din de essensielle næringsstoffene den trenger for å trives.