BioSkin Handgelenkbandage XL / XXL with thumb inclusion left

BioSkin Handgelenkbandage XL/XXL mit Daumeneinschluss links

Merke: MP MEDICAL PARTNER AG
Varenummer: 7386853
Tilgjengelighet:
150.58 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 38.37 USD / -14%


Beskrivelse

BioSkin håndleddsbandasje XL / XXL med tommelen inkludering venstre

BioSkin håndleddsbandasje XL / XXL med tommelen inkludering venstre er et spesialdesignet tilbehør som hjelper til med å støtte håndleddet samtidig som det gir komfort. Denne håndleddsbandasjen er laget av materialer av høy kvalitet som ikke bare gir støtte, men også gir pusteevne, komfort og holdbarhet.

BioSkin Wrist Bandage XL / XXL med tommelen inkludering venstre kommer i en XL / XXL størrelse som er perfekt for de med større håndledd. Den har en tommelinkluderingsdesign som hjelper til med å holde hånden i en naturlig posisjon for å støtte håndleddet. Håndleddsbandasjen er allsidig og kan brukes til ulike aktiviteter som sport, trening, arbeid og daglige gjøremål.

BioSkin Wrist Bandage XL / XXL med tommelen inkludering venstre er lett å ha på, og den åpne designen gjør den enkel å justere etter eget ønske. Bandasjen er festet rundt håndleddet med en krok-og-løkke-lukking, slik at den holder seg på plass, slik at du kan bevege deg rundt i aktivitetene dine uten å være redd for at den løsner.

BioSkin Wrist Bandage XL / XXL med tommelen inkludering venstre er designet for å gi kompresjon og støtte til håndleddet samtidig som det tillater fleksibilitet og mobilitet. Materialene er 100 % lateksfrie, noe som gjør det til et hudvennlig alternativ for de med sensitiv hud eller allergier. Den er også fukttransporterende, så håndleddet forblir tørt selv under høyintensive aktiviteter.

Enten du er i ferd med å komme deg etter en skade eller trenger ekstra støtte for håndleddet, er BioSkin Wrist Bandage XL / XXL med tommelen inkludering venstre et utmerket valg. Det er en pålitelig, komfortabel og slitesterk håndleddsbandasje som kan hjelpe deg med å komme tilbake til din daglige rutine med letthet.