BraceID Handgelenkbandage S right

BraceID Handgelenkbandage S rechts

Merke: MP MEDICAL PARTNER AG
Varenummer: 7384073
Tilgjengelighet: Utsolgt
76.47 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 21.28 USD / -15%


Beskrivelse

BraceID håndleddsbandasje S høyre

BraceID håndleddsbandasje S høyre er en innovativ og svært effektiv håndleddsstøtte designet for å lindre smerte, hevelse og betennelse i håndleddsområdet. Den er spesielt designet for de som lider av håndleddsforstuinger, senebetennelse, karpaltunnelsyndrom og andre håndleddsrelaterte skader.

Denne håndleddsbandasjen har en unik design som gir optimal kompresjon og støtte til håndleddsområdet. Det vevde mesh-materialet er mykt å ta på, men gir en sikker og tettsittende passform. Den justerbare stroppen gir en tilpassbar passform, og sikrer at håndleddet støttes og stabiliseres på riktig måte.

BraceID håndleddsbandasje S right passer for både menn og kvinner og er flott for de som trenger ekstra håndleddsstøtte under fysiske aktiviteter som sport, vektløfting og andre intense aktiviteter.

Håndleddsstøtten er laget av høykvalitets, pustende og slitesterke materialer som gjør den behagelig for langvarig bruk. Den kan brukes på begge hender, noe som gjør den allsidig og egnet for de som trenger støtte på begge håndleddene.

Denne BraceID håndleddsbandasjen S høyre er et must for alle som lider av håndleddssmerter eller andre relaterte skader. Det gir lindring og støtte, slik at du kan utføre dine daglige aktiviteter uten ubehag eller begrensninger.

Så hvis du leter etter en svært effektiv og komfortabel håndleddsstøtte, er BraceID håndleddsbandasje S right absolutt verdt å legge i handlekurven.