Tynn BioSphere sveitsisk gul gentian leverfunksjon Fl juice 250ml

Dünner BioSphere Swiss Gelber Enzian Leberfunktion Saft Fl 250 m

Merke: DR. DUENNER AG
Varenummer: 7829607
Tilgjengelighet:
31.60 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Thin BioSphere Swiss Yellow Gentian Liver Function Fl Juice 250ml

Denne Thin BioSphere Swiss Yellow Gentian Liver Function Fl Juice er en premium kvalitetsjuice som er utvunnet fra røttene til den gule Gentian planten. Gul Gentian er en tradisjonell urt som har blitt brukt i århundrer for å støtte leverfunksjon og fordøyelseshelse.

Denne juicen er laget ved hjelp av en spesiell BioSphere-teknologi som bevarer de naturlige næringsstoffene og aktive ingrediensene i den gule Gentianroten. Resultatet er en høykonsentrert juice som gir optimal støtte til leveren og fordøyelsessystemet.

Thin BioSphere Swiss Yellow Gentian Liver Function Fl Juice er ideell for de som ønsker å opprettholde en sunn lever og fordøyelsessystem. Den er også perfekt for personer som opplever milde leverproblemer, for eksempel treg lever, dårlig fordøyelse eller oppblåsthet.

Funksjoner:

  • Laget av høykvalitets gul Gentian-rotekstrakt
  • Inneholder naturlige aktive ingredienser som støtter lever- og fordøyelseshelsen
  • Svært konsentrert for maksimal styrke
  • BioSphere-teknologi bevarer næringsstoffer og aktive ingredienser
  • Kommer i en praktisk 250 ml flaske

Bruksanvisning:

Rist godt før bruk. Ta 1-2 ss (15-30 ml) Thin BioSphere Swiss Yellow Gentian Liver Function Fl Juice med vann, en eller to ganger om dagen, helst før måltider. Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen.

Med regelmessig bruk av denne juicen kan du oppleve forbedret leverfunksjon og bedre fordøyelseshelse. Bestill din i dag og gi leveren din støtten den trenger for å fungere best mulig.