Ensure Compact 2.4 kcal drink strawberry 24 x 125 ml

Ensure Compact 2.4 kcal Drink Erdbeer 24 x 125 ml

Merke: ABBOTT AG
Varenummer: 7371260
Tilgjengelighet: Utsolgt
193.84 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 44.31 USD / -12%


Beskrivelse

Sørg for Compact 2,4 kcal drikke Jordbær 24 x 125 ml

Sørg for at Compact 2,4 kcal drikke i jordbærsmak er et komplett og balansert kosttilskudd som gir alle nødvendige næringsstoffer for optimal helse. Den kommer i en praktisk 125 ml flaske som kan tas med mens du er på farten, noe som gjør den perfekt for travle personer som trenger en rask og næringsrik måltidserstatning på farten.

Drikken er spesielt utviklet for å gi protein av høy kvalitet, essensielle vitaminer og mineraler, og sunt fett som støtter sunne kroppsfunksjoner og generelt velvære. Hver porsjon på 125 ml gir 2,4 kcal energi, noe som gjør den til et ideelt valg for de som ønsker å holde vekten og opprettholde optimal ernæring.

Sørg for at den kompakte 2,4 kcal-drikken i jordbærsmak har en deilig og forfriskende smak som er sikker på å tilfredsstille smaksløkene dine. Den er perfekt for de som har problemer med å svelge fast føde eller de som blir friske etter sykdom eller operasjon og trenger å supplere kostholdet med ekstra næringsstoffer.

Denne pakken inneholder 24 flasker Ensure Compact 2,4 kcal drikke i jordbær smak, noe som gjør den perfekt for de som ønsker å fylle på med en næringsrik og praktisk måltidserstatning for hele familien. Bestill din i dag og begynn å nyte de mange helsefordelene med Ensure Compact 2,4 kcal-drikk i jordbærsmak!

Nøkkelfunksjoner:

  • Fullstendig og balansert kosttilskudd
  • Høykvalitetsprotein, essensielle vitaminer og mineraler
  • Sunt fett som støtter sunn kroppsfunksjon
  • Praktisk 125 ml flaske for ernæring på farten
  • 2,4 kcal energi per porsjon
  • Deilig og forfriskende jordbærsmak
  • Perfekt for personer som har problemer med å svelge fast føde eller trenger ekstra næringsstoffer
  • 24 flasker per pakke for enkelhets skyld og kostnadsbesparelser