Beeovita
TENA Fix Cotton Special M
TENA Fix Cotton Special M

TENA Fix Cotton Special M

TENA Fix Cotton Special M

  • 35.79 USD

På lager
Cat. F
Tilgjengelige 7 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 1

Beskrivelse

Produktbeskrivelse:

TENA Fix Cotton Special M er et brukervennlig fikseringsprodukt designet for å holde inkontinensputer og gi en sikrere og mer komfortabel passform. Det er laget av mykt og pustende bomullsmateriale som lar huden din puste og gjør den mer behagelig å ha på seg over lengre perioder.

Dette produktet er spesialdesignet for å passe voksne kropper av middels størrelse og kan brukes enkelt justeres for en mer tilpasset og komfortabel passform. Den leveres med justerbare borrelåser som enkelt kan justeres for å passe dine behov og sørge for at produktet holder seg på plass hele dagen.

Dette fikseringsproduktet anbefales for bruk med gjenbrukbare og engangsinkontinensputer, og kan kan enkelt vaskes og tørkes i maskin for enkelt vedlikehold. Den er også designet for å være diskret, slik at du kan ha den under klærne uten at noen merker det.

TENA Fix Cotton Special M er ideell for personer som lider av moderat til kraftig inkontinens, og gir en mer komfortabel , sikker og diskret løsning for å håndtere dine inkontinensproblemer.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice