Beeovita

Curea P1 DUO active carboxylic 20x20cm odor neutralizing antibacterial 10 pcs

Curea P1 DUO active Carbon 20x20cm geruchsbindend antibakteriell

  • 416.52 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 53.15 USD / -7%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Curea P1 DUO Active Carbon 20x20cm Luktnøytraliserende Antibakteriell 10 stk.

Curea P1 DUO luktnøytraliserende antibakterielle ark med aktivt karbon er et must for enhver husholdning eller kontorlokale. Disse arkene kommer i en pakke med 10 stykker, hver av dem måler 20x20 cm. De er perfekte for å takle en rekke ulike lukter, inkludert røyk, kjæledyrlukter og matlagingslukter.

Den aktive karbonteknologien i disse arkene fungerer ved å absorbere og nøytralisere lukt, slik at rommet ditt lukter friskt og rent. De antibakterielle egenskapene hjelper til med å eliminere bakterier og bakterier, noe som gjør dem til et godt valg for bruk i områder der hygiene er viktig, for eksempel kjøkken, bad og kjæledyrområder.

Curea P1 DUO-arkene er enkle å bruke og kan plasseres hvor som helst som trenger lukt- og bakteriekontroll. De er ideelle for bruk i skuffer, skap, biler og til og med i sko. Arkene er også langvarige, og hver enkelt varer i opptil 2 måneder, avhengig av bruk.

Disse arkene er også miljøvennlige og trygge å bruke. De er laget med naturlige ingredienser og er fri for skadelige kjemikalier, noe som gjør dem trygge for bruk rundt barn og kjæledyr.

Hvis du ønsker å holde hjemmet eller kontoret ditt luktende friskt og rent uten bruk av skadelige kjemikalier, Curea P1 DUO aktivt karbon luktnøytraliserende antibakterielle ark er den perfekte løsningen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice