Beeovita
Mepilex Border Flex 15x20cm 5 stk
Mepilex Border Flex 15x20cm 5 stk

Mepilex Border Flex 15x20cm 5 stk

Mepilex Border Flex 15x20cm 5 Stk

  • 259.82 USD

    You save 0 USD / 0%
På lager
Cat. G
Tilgjengelige 10 stykker
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 51.74 USD / -10%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 5

Beskrivelse

Leter du etter en innovativ og komfortabel sårbandasje? Mepilex Border Flex er en flott løsning. Hver pakke kommer med 5 stk dressinger, som måler 15x20 cm.

For å forstå at smerte og ubehag er viktige faktorer i sårbehandlingsprosessen, er Mepilex Border Flex-bandasjen designet for å gi både komfort og effektiv tilheling. I motsetning til mange tradisjonelle dressinger som kan være for stive, klumpete eller ubehagelige, er Mepilex Border Flex ganske fleksibel og behagelig – selv på områder av huden som er utsatt for bevegelse.

Takket være de unike fem- lagdelt design gir denne bandasjen mye kraft når det kommer til sårheling. Fra oven og ned spiller hvert lag en viktig rolle for å forbedre brukerens komfort samtidig som det fremmer raskere helbredelse. Det ytterste laget er både vanntett og bakteriebestandig, noe som gjør det utmerket for å beskytte såret mot ekstern forurensning.

Under dette ytre laget er det ytterligere to absorberende skumlag. Skumlagene jobber sammen for å hjelpe til med å absorbere og håndtere ekssudat, redusere risikoen for maserasjon og fremme et optimalt helbredende miljø. Lenger ned er et lag som både er formbart og bøyer seg for å tilpasse seg leddbevegelser, og minimerer smerte og ubehag under helingsprosessen.

Til slutt kommer bandasjen med et mykt silikonlimlag som sikrer skånsom vedheft til hud - selv i sensitive områder som ansikt, hals eller leddområder.

Mepilex Border Flex 15x20cm 5 stk bandasjer er et utmerket sårpleievalg for personer med moderate til tunge drenerende sår, som ønsker å gjøre helbredelsesprosessen mer komfortabel og effektiv.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice