Beeovita
Mepilex Border Flex 15x15cm 5 stk
Mepilex Border Flex 15x15cm 5 stk

Mepilex Border Flex 15x15cm 5 stk

Mepilex Border Flex 15x15cm 5 Stk

  • 198.51 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 45.38 USD / -12%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 5

Beskrivelse

Mepilex Border Flex 15x15cm 5 stk

Produktbeskrivelse

Mepilex Border Flex er en innovativ bandasje som er designet for å gi effektiv sårbehandling samtidig som den sikrer maksimal komfort for pasienten. Dette produktet kommer i en pakke med 5 stykker, hver 15x15 cm i størrelse.

Mepilex Border Flex-bandasjen er svært absorberende og kan brukes til et bredt spekter av sår, inkludert kirurgiske snitt, trykksår og ben sår. Bandasjen er også svært allsidig, siden den kan brukes på både tørre og væskende sår.

Mepilex Border Flex-bandasjen har et mykt silikonlim som er skånsomt mot huden og som ikke forårsaker irritasjon eller ubehag. Dette limet sørger for at bandasjen holder seg sikkert på plass uten å skade sårbunnen.

Forbindingen er også svært formbar og kan lett formes for å passe til vanskelige eller vanskelig tilgjengelige områder. Dette gjør det til et ideelt valg for sårbehandling i utfordrende områder som korsbenet eller hælen.

Fordeler

  • Svært absorberende
  • Kan brukes på tørre og væskende sår
  • Mykt silikonlim er skånsomt mot huden
  • Konform og kan formes for å passe vanskelige områder
  • Gir effektiv sårbehandling samtidig som den sikrer maksimal komfort for pasienten

Bruk

Mepilex Border Flex-bandasjen skal brukes i henhold til instruksjonene til en kvalifisert helsepersonell. Bandasjen bør påføres ren, tørr hud og bør skiftes så ofte som nødvendig for å opprettholde god sårbehandling.

Når du fjerner bandasjen, er det viktig å skrelle den forsiktig av huden for å unngå å skade sårseng. Bandasjen kan kastes trygt i henhold til lokale protokoller.

Konklusjon

Mepilex Border Flex 15x15cm 5 stk er en innovativ bandasje som gir effektiv sårbehandling samtidig som den sikrer maksimal komfort for pasienten. Med sin svært absorberende design, myke silikonlim og formbare form, er denne bandasjen et ideelt valg for sårbehandling i en lang rekke bruksområder.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice