Hipp 1 infant milk BIO Combiotik 800 g

Hipp 1 Säuglingsmilch BIO Combiotik 800 g

Merke: HIPP GMBH
Varenummer: 7237449
Tilgjengelighet: Utsolgt
38.95 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Hipp 1 spedbarnsmelk BIO Combiotik 800 g

Hipp 1 spedbarnsmelk BIO Combiotik 800 g er en økologisk formelmelk for spedbarn i alderen 0-6 måneder. Denne melken er laget med naturlige ingredienser av høy kvalitet som er skånsomme mot babyens delikate mage. Produktet er spesielt formulert for å gi babyen alle de essensielle næringsstoffene som trengs for utvikling og vekst.

Funksjoner

  • Økologiske ingredienser
  • Passer for nyfødte opptil 6 måneder gamle
  • Skånsom for magen
  • Inneholder essensielle næringsstoffer
  • Combiotik-formelen hjelper fordøyelsen
  • Enkel å tilberede

Økologiske ingredienser

Hipp 1 spedbarnsmelk BIO Combiotik 800 g er laget med økologiske og naturlige ingredienser som er fri for skadelige stoffer som plantevernmidler, ugressmidler og GMO. Økologisk landbrukspraksis brukes i produksjonen av disse ingrediensene, noe som sikrer sikkerheten og kvaliteten til produktet.

Passer for nyfødte opp til 6 måneder gamle

Som morsmelkerstatning er Hipp 1 spedbarnsmelk BIO Combiotik 800 g egnet for spedbarn fra fødselen opp til 6 måneder. Den er designet for å gi alle de essensielle næringsstoffene som trengs for en babys vekst og utvikling. Dette gjør det til et ideelt alternativ for morsmelk i situasjoner der amming ikke er mulig.

Skånsom for magen

Spedbarns mage er sart og følsom, og derfor er Hipp 1 spedbarnsmelk BIO Combiotik 800 g formulert for å være skånsom mot magen. De organiske ingrediensene er lett fordøyelige, noe som reduserer risikoen for ubehag og kolikk for spedbarnet ditt.

Inneholder essensielle næringsstoffer

Hipp 1 spedbarnsmelk BIO Combiotik 800 g formel inneholder alle de essensielle næringsstoffene som trengs for et spedbarns utvikling, inkludert vitaminer, mineraler og proteiner. Denne melken er beriket med prebiotika som støtter sunne tarmbakterier og et sunt immunsystem.

Combiotik Formula Aids fordøyelsen

Hipp 1 spedbarnsmelk BIO Combiotik 800 g formel inneholder en spesiell kombinasjon av probiotika og prebiotika kalt Combiotik. Denne kombinasjonen støtter sunne tarmbakterier og hjelper fordøyelsen, reduserer risikoen for forstoppelse og andre fordøyelsesproblemer hos spedbarn.

Enkel å forberede

Hipp 1 spedbarnsmelk BIO Combiotik 800 g kommer i en lett-å-bruke pulverform, noe som gjør det enkelt å tilberede. Bare bland med vann i henhold til instruksjonene på emballasjen, og du er klar til å gå.

Samlet sett er Hipp 1 spedbarnsmelk BIO Combiotik 800 g en trygg og næringsrik formelmelk som gir alle de essensielle næringsstoffene nødvendig for babyens vekst og utvikling. Laget med økologiske ingredienser og skånsom mot magen, er det et ideelt alternativ til morsmelk for spedbarn opptil 6 måneder gamle.