Barna Engen Shower Cream Caring 400 ml

Barnaengen Shower Cream Caring 400 ml

Merke: HENKEL U.CIE. AG
Varenummer: 7198666
Tilgjengelighet:
13.73 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Barna Engen Shower Cream Caring 400 ml

Opplev den ultimate dusjopplevelsen med Barna Engen Shower Cream Caring 400 ml. Denne dusjkremen er spesielt utviklet for å gi næring og pleie huden din, slik at den føles myk, glatt og hydrert.

Den rike og kremete formelen er fylt med naturlige ingredienser som melkeproteiner og mandelolje som skånsomt rense og fukte huden din. Den pH-balanserte formelen er mild og skånsom, egnet for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Barna Engen Shower Cream Caring 400 ml er enkel å bruke, bare skum inn på huden din og nyt en luksuriøs og beroligende dusjopplevelse. Duften er forfriskende og oppkvikkende, slik at du føler deg revitalisert og energisk etter hver dusj.

I motsetning til andre dusjgeler som kan fjerne huden din for dens naturlige oljer, er Barna Engen Shower Cream Caring 400 ml designet for å være skånsom. og ikke-tørkende, og etterlater huden din myk og smidig. Den hendige flasken på 400 ml er perfekt for bruk i dusjen eller badekaret, noe som gjør den til et must-ha tillegg til din daglige hudpleierutine.

Ta vare på huden din med Barna Engen Shower Cream Caring 400 ml, perfekt dusjkrem for en nærende og forfriskende dusjopplevelse. Kjøp nå og opplev forskjellen det kan gjøre for huden din!