Beba Optipro 2 after 6 months Ds 800 g

Beba Optipro 2 nach 6 Monaten Ds 800 g

Merke: NESTLE SUISSE S.A.
Varenummer: 7212231
Tilgjengelighet:
56.63 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 18.36 USD / -18%


Beskrivelse

Beba Optipro 2 etter 6 måneder Ds 800 g

Vi introduserer Beba Optipro 2 etter 6 måneder Ds 800 g – den perfekte formelen for babyens vekst- og utviklingsbehov etter 6 måneder. Denne formelen er ekspert formulert for å gi de nødvendige næringsstoffene som vil støtte babyens utvikling under den andre fasen av livet. Den dekker babyens komplekse ernæringsbehov i denne kritiske perioden, og sikrer at de får en best mulig start på livet.

  • Optipro - Beba Optipro 2 er utstyrt med en innovativ proteinsammensetning og en justert mineralbalanse for å fremme sunn vekst og utvikling av babyens kropp og hjerne.
  • Vitaminer og mineraler – Denne formelen inneholder alle viktige vitaminer og mineraler, inkludert jern, sink, vitamin A, vitamin C og D, som er avgjørende for babyens vekst og utvikling.
  • Lett å fordøye – Beba Optipro 2 inneholder en unik blanding av ingredienser som er lett å fordøye for babyens delikate mage, og den er formulert for å passe til babyens fordøyelsessystem.
  • Ingen tilsatt sukker – Beba Optipro 2 er fri for tilsatt sukker for en sunn start på babyens liv.

Ved 6 måneder trenger babyen optimal næring for å støtte kropps- og hjernefunksjonen, og det er her Beba Optipro 2 kommer inn etter 6 måneder Ds 800 g. Denne høykvalitetsformelen er designet for å gi de nødvendige næringsstoffene som støtter din babyens vekst og utvikling. Med tillit fra foreldre over hele verden, støttes Beba Optipro 2 av vår forpliktelse til kvalitet og sikkerhet, og det er et utmerket valg for alle foreldre som ønsker å gi babyen sin en sunn start på livet. Så prøv Beba Optipro 2 etter 6 måneder Ds 800 g i dag og la babyen din oppleve optimal vekst og utvikling.