fenjal deodorant spray Sensitive 150 ml

fenjal Deo Spray Sensitive 150 ml

Merke: FIT GMBH
Varenummer: 7192847
Tilgjengelighet: Utsolgt
15,89 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Fenjal Deodorant Spray Sensitive 150 ml

Vi introduserer Fenjal Deodorant Spray Sensitive 150 ml, en skånsom og effektiv deodorantspray designet for å gi beskyttelse mot kroppslukt hele dagen uten å irritere sensitiv hud. Denne deodorantsprayen er dermatologisk testet og spesielt formulert med naturlige ingredienser, noe som gjør den til et ideelt valg for de med sensitiv hud eller allergier mot andre deodorantmerker.

Funksjoner og fordeler:

  • Passer for de med sensitiv hud
  • Skånsom, men kraftig formel gir beskyttelse mot kroppslukt hele dagen
  • Dermatologisk testet og bevist å være skånsom mot huden
  • Inneholder naturlige og hudvennlige ingredienser
  • Hurtigtørkende og ikke-klebrig formel
  • etterlater en frisk og ren duft

Naturlige ingredienser:

Fenjal Deodorant Spray Sensitive inneholder en rekke naturlige ingredienser, inkludert kamille, jojobaolje og aloe vera-ekstrakter, som alle jobber sammen for å gi en skånsom, men effektiv deodoriserende opplevelse. Kamille har en beroligende effekt på huden, mens jojobaolje tilfører fuktighet og næring. Aloe vera-ekstrakt bidrar til å berolige og beskytte sensitiv hud, noe som gjør denne deodoranten ideell for de med hudsykdommer som eksem eller psoriasis.

Bruk:

For best resultat, bruk Fenjal Deodorant Spray Sensitive for å rengjøre og tørke armhulene. Hold boksen ca. 15 cm unna huden din og spray jevnt. Vent til sprayen tørker før du kler på deg. Denne deodoranten er egnet for daglig bruk.

Konklusjon:

Fenjal Deodorant Spray Sensitive 150 ml er et ideelt valg for de med sensitiv hud eller allergier mot andre deodorantmerker. Den milde, men kraftige formelen gir beskyttelse mot kroppslukt hele dagen uten å irritere eller skade huden. De naturlige og hudvennlige ingrediensene gjør denne deodoranten til et utmerket valg for folk som er bevisste på sin helse og velvære.