MediSet Wundversorgungsset with needle holder 4859

MediSet Wundversorgungsset mit Nadelhalter 4859

Merke: IVF HARTMANN AG
Varenummer: 7073315
Tilgjengelighet:
26.76 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

MediSet sårpleiesett med nåleholder 4859

MediSet sårpleiesett med nåleholder 4859 er det perfekte omfattende sårpleiesettet for hver husholdning. Dette produktet gir en allsidig samling av sårpleieinstrumenter som lar deg lett behandle familiens hverdagsskader og sår.

Settet består av en hendig nåleholder for å holde nålene trygge og enkle å finne. Holderen er stor nok til å romme ulike nålestørrelser, noe som gjør den til et perfekt verktøy for mindre kirurgiske inngrep og hjemmesøm av sår. Nåleholderen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, som sikrer holdbarhet og lang levetid.

I tillegg inkluderer dette pålitelige settet en rekke andre instrumenter, for eksempel et utvalg pinsett, sikkerhetssakser og tang. Hvert verktøy er laget med presisjon og nøyaktighet, noe som gjør dem ideelle for sårpleie som fjerning av rusk eller fremmedlegemer fra såret.

MediSet sårpleiesett med nåleholder 4859 tilbyr en komplett løsning for alle dine kl. -behov for sårpleie i hjemmet. Settet kommer i en kompakt og solid veske som holder alle verktøyene organisert og praktisk oppbevart. Dette sikrer at du har alle nødvendige verktøy på ett sted for enkel tilgang i nødstilfeller.

Invester i MediSet sårpleiesett med nåleholder 4859 i dag og vær trygg på at du gir trygg og hygienisk sårpleie til familien din. Dette omfattende settet er perfekt for familier, helsepersonell eller alle som leter etter en pålitelig og brukervennlig sårpleieløsning.