GIBAUD Lombogib Underwear 21cm Gr1 80-90cm blue

GIBAUD Lombogib Underwear 21cm Gr1 80-90cm blau

Merke: GIBAUD SA
Varenummer: 7000316
Tilgjengelighet:
194.08 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

GIBAUD Lombogib Undertøy 21cm Gr1 80-90cm blå

Dette er et innovativt undertøy designet for personer med ryggsmerter. GIBAUD Lombogib-undertøyet er designet for å støtte korsryggen og gi den nødvendige kompresjonen til mageområdet ditt, noe som kan bidra til å lindre smerter og ubehag i korsryggen. Den er laget av materialer av høy kvalitet som er både slitesterke og behagelige å ha på.

Lombogib-undertøyet er designet for å bæres diskret under vanlige klær. Den måler 21 cm og er gradert som 1, noe som betyr at den passer for personer med midjemål på 80-90 cm. Produktet kommer i en stilig blå farge som vil utfylle ethvert antrekk.

Lombogib-undertøyet er perfekt for folk som sitter i lange timer, eller de som har en fysisk krevende jobb. Den er også ideell for personer med leddgikt eller skoliose. Undertøyet gir terapeutiske fordeler ved å redusere ubehag og fremme bedre holdning.

Hvis du lider av smerter i korsryggen, kan GIBAUD Lombogib-undertøyet bidra til å gi støtten og kompresjonen ryggen din trenger for å fungere optimalt. Produktet er tilgjengelig til en overkommelig pris og er en klok investering i din langsiktige helse og velvære.