Limbo Bath protection 30cm jacket mature waterproof

Limbo Badeschutz 30cm Hand Erwachsene wasserdicht

Merke: SAHAG AG
Varenummer: 6955680
Tilgjengelighet:
61.21 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 17.03 USD / -15%


Beskrivelse

Limbo Bath Protection 30cm jakke Eldre vanntett

Gjør badetiden trygg og komfortabel med Limbo Bath Protection 30 cm jakke Mature Waterproof. Dette produktet er spesielt designet for å beskytte gips, sår, bandasjer og bandasjer fra å bli våte under badetiden. Den er ideell for voksne og eldre og kommer tilpasset personer over 1,5 meter høye og med en kroppsomkrets på mellom 60-100 cm.

Limbo Bath Protection 30 cm jakke Mature Waterproof er laget av høykvalitets, slitesterkt og fleksibelt neoprenmateriale som gir en tettsittende og komfortabel passform samtidig som den opprettholder vanntett beskyttelse. Jakken har en unik lateksfri forsegling som hindrer vann i å komme inn i jakken og komme til såret eller gipsen, og holder den tørr og fri for infeksjoner.

I tillegg er jakken enkel å ta på og av. Den kommer med en vidåpnende hals som gjør at enkeltpersoner enkelt kan sette armene inn i jakken. Dessuten sikrer jakkens justerbare borrelåsstropp en sikker og komfortabel passform. Den kommer også med en praktisk hengeløkke som gjør den enkel å oppbevare når den ikke er i bruk.

Limbo Bath Protection 30 cm jakke Mature Waterproof er egnet for bruk i dusjen, badekaret eller svømmebassenget, noe som gjør det til det perfekte produktet for enkeltpersoner som trenger å holde sårene eller gipset rent og tørt. Så gjør badetiden din trygg, komfortabel og bekymringsfri med Limbo Bath Protection 30 cm jakke Mature Waterproof.