Beeovita

Berger shampooing argile-propolis 200 ml

Berger shampooing argile-propolis 200 ml

  • 32.16 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 10.24 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør BIOLIGO S.A.
  • Varenummer: 6847393
  • EAN 7611883004264

Beskrivelse

Berger Shampoing Argile Propolis 200 ml

Opplev kraften til naturlige ingredienser med Berger Shampoing Argile Propolis 200 ml. Denne sjampoen er laget av en unik blanding av leire og propolis, begge naturlig hentet i Frankrike. Leire er kjent for sine rensende egenskaper, og hjelper til med å fjerne urenheter og overflødig olje fra hodebunnen og håret. Propolis er derimot et naturlig antibakterielt og soppdrepende middel, som bidrar til å berolige og beskytte hodebunnen mot irritasjon og betennelse.

Kombinasjonen av leire og propolis i Berger Shampooing Argile Propolis 200 ml gjør det et ideelt valg for de med fet eller sensitiv hodebunn. Leiren hjelper til med å absorbere overflødig olje og urenheter, mens propolisen bidrar til å lindre og roe enhver irritasjon eller betennelse i hodebunnen. Denne sjampoen er også effektiv til å redusere flak og flass, og etterlater håret og hodebunnen din ren, sunn og forfrisket.

Berger Shampoing Argile Propolis 200 ml er også fri for parabener og sulfater, noe som gjør den skånsom og trygt valg for alle hårtyper. Den har en forfriskende duft som er subtil og ikke overveldende, noe som gjør den perfekt for daglig bruk. Denne sjampoen er enkel å bruke, bare påfør en liten mengde i vått hår, masser forsiktig inn i hodebunnen og håret, og skyll grundig.

Hvis du vil ha en sjampo som er skånsom, effektiv og laget av naturlig ingredienser, da er Berger Shampooing Argile Propolis 200 ml det perfekte valget for deg. Prøv det i dag og opplev fordelene med naturlige ingredienser på håret og hodebunnen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice