SIMON donning and doffing S

SIMON An- und Ausziehhilfe S

Merke: SIGVARIS AG
Varenummer: 6718572
Tilgjengelighet:
201.68 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

SIMON Donning and Doffing S

SIMON Donning and Doffing S er den perfekte løsningen for enkeltpersoner som trenger hjelp med å ta på og ta på seg av sokker. Dette produktet er designet for å gjøre prosessen med å ta på og ta av sokker mye enklere og mindre ubehagelig, uten at brukeren må bøye seg eller strekke seg utover komfortnivået.

SIMON Donning and Doffing S består av to hovedkomponenter – rammen og glideren. Rammen til produktet er laget av solide og slitesterke materialer, som plast eller metall. Den har en åpen design som gjør at brukeren enkelt kan skyve foten inn i sokken. Glideren er en myk og fleksibel enhet som brukes til å holde sokken på plass mens brukeren skyver foten inn i den.

For å bruke SIMON Donning and Doffing S, trenger brukeren ganske enkelt å plassere rammen på en flat overflate, for eksempel en stol eller seng. De kan deretter plassere sokken på glideren og skyve den på rammen. Brukeren skyver deretter foten inn i sokken, og bruker glideren til å føre sokken over hælen og opp på tærne. Når sokken er på plass, kan glideren fjernes.

SIMON Donning and Doffing S er designet for å passe de fleste standard sokkestørrelser, så den kan brukes av et bredt spekter av individer. Den er også lett og bærbar, noe som betyr at den enkelt kan transporteres og oppbevares når den ikke er i bruk.

Hvis du eller noen du kjenner sliter med å ta på og av sokker, er SIMON Donning and Doffing S ideell løsning. Det er enkelt, effektivt og kan utgjøre en verden av forskjell når det gjelder komfort og bekvemmelighet.