Ultra always binding Night with wings Gigapack 28 pcs

always Ultra Binde Night mit Flügeln Gigapack 28 Stk

Merke: P&G SWITZERLAND SARL
Varenummer: 7740540
Tilgjengelighet:
22,44 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 8,52 USD / -21%


Beskrivelse

Vi introduserer Ultra Always Binding Night with Wings Gigapack 28 stk

Leter du etter et pålitelig sanitærprodukt som enkelt kan håndtere tung flyt om natten? Se ikke lenger enn til Ultra Always Binding Night with Wings Gigapack 28 stk! Dette sanitetsbindet er laget med mange års forskning og teknisk ekspertise, og er designet for å tilby maksimal beskyttelse og komfort, noe som gjør det perfekt for bruk over natten.

Toppfunksjoner

  • Superabsorberende kjerne - Kjernen i Ultra Always Binding Night with Wings Gigapack 28 stk er spesielt designet for å absorbere store mengder væske i løpet av sekunder, og sørger for at du holder deg tørr og komfortabel hele natten.
  • Ekstra lengde og dekning – Med sin ekstra lange lengde og bredere design, gir dette sanitetsputen full dekning av undertøyet ditt, og minimerer risikoen for lekkasjer og flekker.
  • Komfortable vinger - Vingene gir ekstra støtte, og holder puten på plass selv under urolig søvn. Laget av myk bomull, forhindrer de irritasjon og gnagsår samtidig som de gir en sikker passform.
  • Oft Neutralizer – Ultra Always Binding Night with Wings Gigapack 28 stk har en avansert luktnøytralisator som holder deg frisk og selvsikker hele natten.

Gigapack for fred i sinnet

The Ultra Always Binding Night with Wings Gigapack 28 stk kommer i en gigapack, som sikrer at du ikke går tom for forsyninger med det første. Denne pakken inneholder 28 pads, som sikrer at du er utstyrt for en hel måned med netter.

Få din i dag

Utformet for å gi overlegen komfort, beskyttelse og selvtillit, er Ultra Always Binding Night with Wings Gigapack 28 stk det perfekte valget for kvinner i alle aldre. Ikke gå på akkord med kvaliteten, oppgrader til dette superabsorberende og komfortable bindet i dag!