Swirl fragrance trash bags 10l Lavender Vanilla drawstring 12 pcs

Swirl Duft-Müllbeutel 10l Lavendel-Vanille mit Zugband 12 Stk

Merke: MELITTA GMBH
Varenummer: 6704009
Tilgjengelighet:
7.57 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Swirl Duft søppelposer 10L Lavendel Vanilje Snøre 12 stk

Vi introduserer Swirl Fragrance søppelposer - den perfekte løsningen for å holde omgivelsene dine rene og friske. Disse 10-liters posene kommer i en pakke med 12, og sikrer at du alltid har en backup når du trenger en. Utstyrt med en sterk snøring, er posene enkle å lukke og bære, noe som gjør det problemfritt å kaste søppel.

Sekkene er laget av materialer av høy kvalitet for å sikre lang levetid, slik at du ikke trenger å bekymre deg for lekkasjer eller søl. I tillegg er de fylt med en behagelig lavendel-vaniljeduft som vil la rommet ditt lukte friskt og rent, samtidig som de effektivt maskerer ubehagelige lukter.

Swirl Duft søppelposer 10L Lavendel Vanilje Snøre 12 stk er perfekte for bruk på bad, soverom, små kontorer og andre områder hjemme eller på jobb. Den kompakte størrelsen og den brukervennlige designen gjør dem svært allsidige og praktiske for daglig bruk.

Samlet sett er Swirl Duft søppelposer 10L Lavendel Vanilje Snøre 12 stk en utmerket investering for å holde omgivelsene dine rene og friske. Med sin overlegne kvalitet, sterke snøring og herlige duft, vil disse posene bli ditt foretrukne valg for alle søppelbehov.