Mustela rensevæske uten skylling av normal hud Disp 750 ml

Mustela Reinigungsfluid ohne Abspülen normale Haut Disp 750 ml

Merke: LAB EXPANSCIENCE
Varenummer: 6706988
Tilgjengelighet:
52.97 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Vi introduserer Mustela rengjøringsvæske uten skylling for normal hud, en høykvalitets babyhudpleieløsning designet for å rense og beskytte babyens hud. Denne rensevæsken er spesielt formulert for å passe behovene til normal hud, noe som gjør den til et godt valg for daglig bruk.

Med en skånsom og effektiv formel tilbyr denne rensevæsken en rask og praktisk måte å rengjøre babyens hud uten behov for vann eller skylling. Denne rensevæsken er ideell for bruk på ansikt, hender og bleieområdet, og hjelper til med å fjerne skitt, skitt og andre urenheter samtidig som den etterlater babyens hud myk, glatt og ren.

Som et pålitelig merkevare innen babyhudpleie er Mustela-produktene laget med naturlige ingredienser og er fri for sterke kjemikalier. Denne rensevæsken er beriket med nærende ingredienser som Perseose of Avocado og Aloe Vera Leaf Extract for å holde babyens hud sunn og hydrert.

Mustela rengjøringsvæske uten skylling for normal hud kommer i en praktisk 750 ml dispenser. den er enkel å bruke og oppbevare. Perfekt for travle foreldre på farten, denne rensevæsken er en enkel og effektiv måte å holde babyens hud ren og sunn.

Så hvorfor vente? Unn babyen din det beste med Mustela rengjøringsvæske uten skylling for normal hud og nyt tryggheten som følger med å vite at du bruker et pålitelig og effektivt babyhudpleieprodukt for den lille.