Beeovita
Pretuval influensa og forkjølelse Brausetabl C 10 stk
Pretuval influensa og forkjølelse Brausetabl C 10 stk

Pretuval influensa og forkjølelse Brausetabl C 10 stk

Pretuval Grippe und Erkältung C Brausetabl 10 Stk

  • 29.43 USD

På lager
Cat. Y
Tilgjengelige 1000 stykker
Safe payments
Størrelse, mm 25
Type Brausetabl
Vis Brausetabletten, rund, grau/weiss
Gen N02BE51SELN100000300CPRE
Opprinnelse SYNTHETIC
Beløp i en pakke. 10
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃

Ingredients:

Forsterkning av immunsystemet Influensa og forkjølelsestabletter Lindre forkjølelses- og influensasymptomer

Beskrivelse

Pretuval influensa og forkjølelse Brausetabl C 10 stk

Pretuval influensa og forkjølelse Brausetabl C 10 stk er et kraftig kosttilskudd som hjelper til med å lindre plagsomme symptomer som vanligvis følger med influensa og forkjølelse.

Disse tablettene inneholder 200 mg askorbinsyre, også kjent som vitamin C, som er medisinsk bevist å styrke immunforsvaret, noe som kan bidra til å bekjempe infeksjoner. Hver tablett inneholder også sinkglukonat og 18 komplekse aminosyrer som jobber sammen for å gi lindring av forkjølelses- og influensasymptomer. Disse ingrediensene er direkte involvert i kroppens immunrespons og øker produksjonen av cytokiner eller proteiner som spiller en viktig rolle i kroppens forsvar mot virusinfeksjoner.

Pretuval influensa og forkjølelse Brausetabl C 10 stk er perfekt for alle som raskt og effektivt vil lindre forkjølelses- og influensasymptomer som hoste, sår hals, hodepine, feber og tretthet. Det er også en utmerket kilde til essensielle vitaminer og mineraler som kan bidra til å forbedre generell helse og velvære.

For å bruke, løs bare en tablett i et glass vann og drikk den umiddelbart. Pretuval influensa og forkjølelse Brausetabl C 10 stk er trygt og har ingen kjente bivirkninger. Men hvis symptomene vedvarer utover noen få dager, kontakt lege.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice