Ensure Plus Advance vanilla 24 x 220 ml

Ensure Plus Advance Vanille 24 x 220 ml

Merke: ABBOTT AG
Varenummer: 6638620
Tilgjengelighet: Utsolgt
220.98 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 44.01 USD / -10%


Beskrivelse

Sørg for Plus Advance Vanilla 24 x 220 ml

Ensure Plus Advance Vanilla 24 x 220ml er en komplett og balansert kosttilskuddsdrikk som gir viktige næringsstoffer til voksne. Det er en ideell løsning for de som ikke klarer å møte sine ernæringsmessige behov gjennom sitt vanlige kosthold.

Nøkkelfunksjoner

  • Gir 50 % mer protein og 20 % mer vitamin D enn vanlig Ensure
  • Inneholder essensielle næringsstoffer som vitaminer, mineraler og antioksidanter
  • Glutenfri og egnet for laktoseintoleranse
  • Litt på mettet fett og fri for transfett
  • Tilgjengelig i deilig vaniljesmak
  • Kommer i en pakke med 24 flasker som hver inneholder 220 ml av drikken

Helsefordeler

Sørg for at Plus Advance Vanilla 24 x 220 ml er formulert for å gi essensielle næringsstoffer som kreves for optimal helse. Det er spesielt gunstig for de som har økte ernæringsbehov på grunn av sykdom, kirurgi eller restitusjon. Det bidrar til å opprettholde muskelmasse, støtter immunforsvaret og fremmer sunne bein. Det høye proteininnholdet bidrar til å forhindre muskelnedbrytning og fremmer veksten av nytt muskelvev.

Slik bruker du

Sørg for at Plus Advance Vanilla 24 x 220 ml er klar til å drikke og kan inntas som en matbit eller som erstatning for måltidet. Den serveres best kjølt, og enhver ubrukt del bør dekkes til, avkjøles og konsumeres innen 24 timer. Den er ikke egnet som eneste ernæringskilde, og en helsepersonell bør konsulteres før den inkluderes i kosten.

Ensure Plus Advance Vanilla 24 x 220ml er et utmerket valg for de som trenger å øke næringsinntaket på en praktisk og velsmakende måte. Dens høykvalitetsingredienser og balanserte næringsprofil gjør den til et pålitelig valg for helsepersonell og omsorgspersoner over hele verden.