Incidin Wipes Dispenser N

Incidin Wipes Dispenser N

Merke: ECOLAB (SCHWEIZ) GMBH
Varenummer: 6599280
Tilgjengelighet:
25.20 USD Pris i belønningspoeng: 32111
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 8.02 USD / -17%


Beskrivelse

Incidin Wipes Dispenser N

Incidin Wipes Dispenser N er en praktisk og allsidig løsning for effektiv desinfeksjon av overflater på sykehus, klinikker og andre helsetjenester. Denne brukervennlige dispenseren er designet for å holde og dispensere Incidin Wipes, som er impregnert med en svært effektiv bredspektret desinfeksjonsløsning.

Klutene er spesielt utviklet for å drepe et bredt spekter av mikroorganismer, inkludert bakterier, virus og sopp, noe som gjør dem ideelle for bruk i miljøer der infeksjonskontroll er avgjørende. Incidin Wipes er effektive mot MRSA, VRE, Norovirus og Coronavirus (inkludert SARS-CoV-2).

Incidin Wipes Dispenser N er enkel å bruke, med en enkel trykknappmekanisme som dispenserer en serviett om gangen. Dispenseren er laget av materialer av høy kvalitet og er designet for å være holdbar og langvarig. Den er enkel å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør den til et hygienisk tillegg til ethvert helseinstitusjon.

Dispenseren er kompakt og plassbesparende, noe som gjør den ideell for bruk i områder hvor det er lite plass. Den kan monteres på veggen eller plasseres på en benkeplate, noe som gir fleksibilitet i plassering. Den moderne, slanke designen til Incidin Wipes Dispenser N sikrer at den går sømløst inn i ethvert helsemiljø.

Incidin Wipes Dispenser N er et must-ha-tilskudd til alle helseinstitusjoner som prioriterer infeksjonskontroll. Den tilbyr en enkel, effektiv og praktisk måte å sikre at overflater blir grundig desinfisert, reduserer risikoen for infeksjon og bidrar til å holde pasienter og ansatte trygge.