Romulsin protective hand cream 5 x 25 ml

Romulsin Handcreme schützend 5 x 25 ml

Merke: DIACOSA AG
Varenummer: 6432798
Tilgjengelighet:
29.82 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -1.19 USD / -2%


Beskrivelse

Romulsin Protective Hand Cream: Hold hendene myke og smidige

Når det gjelder å beskytte hendene, trenger du en håndkrem som ikke bare gir næring til huden din, men som også gir en beskyttende barriere mot tøffe miljøelementer. Vår Romulsin Protective Hand Cream er spesielt utviklet for å gjøre nettopp det. Med sin unike blanding av naturlige ingredienser, vil denne håndkremen holde hendene myke, smidige og beskyttede hele dagen.

Fem rør, tjuefem milliliter hver

Vår Romulsin Protective Hand Cream kommer i et sett med fem rør, hver med 25 milliliter produkt. Dette betyr at du får totalt 125 milliliter håndkrem, noe som gjør den til en utmerket valuta for pengene. Du kan ha en tube i bilen, en på kontoret, en i håndvesken og en hjemme, slik at du alltid har myke og glatte hender når du trenger dem.

Naturlige ingredienser for sunn hud

Vi tror at naturen har nøkkelen til sunn og vakker hud. Derfor har vi sørget for å inkludere kun naturlige ingredienser i vår Romulsin Protective Hand Cream. Produktet vårt er fritt for skadelige kjemikalier som kan forårsake hudirritasjon eller allergiske reaksjoner. Vi bruker en blanding av naturlige oljer, som mandelolje, jojobaolje og avokadoolje, for å gi næring og fuktighet til huden.

Beskyttende barriere mot miljøelementer

Vår Romulsin Protective Hand Cream danner en beskyttende barriere på huden din for å beskytte mot tøffe miljøelementer, som kaldt vær, vind og UV-stråler. Denne barrieren bidrar til å holde hendene myke og glatte ved å forhindre tap av fuktighet. Kremen inneholder også naturlige antioksidanter, som vitamin E, for å beskytte hendene mot frie radikaler som kan forårsake for tidlig aldring av huden.

Lett å påføre og absorberes raskt

Vår Romulsin Protective Hand Cream er enkel å påføre og trekker raskt inn i huden uten å etterlate noen fete eller klissete rester. Kremen har en lett og forfriskende duft som vil la hendene dine lukte godt. Du kan bruke den så ofte du vil i løpet av dagen for å holde hendene myke, smidige og beskyttede.

Det siste ordet

Hvis du leter etter en håndkrem som holder hendene myke og smidige samtidig som du beskytter dem mot tøffe miljøelementer, trenger du ikke lete lenger enn vår Romulsin Protective Hand Cream. Med sin unike blanding av naturlige ingredienser er denne kremen skånsom mot huden din samtidig som den gir den næring og beskyttelse den trenger. Prøv det i dag og opplev forskjellen selv.