Lavera 24h deo spray organisk lime & organisk verbena 75ml

Lavera 24h Deo Spray Bio-Limone & Bio-Verveine 75 ml

Merke: BIO PARTNER SCHWEIZ AG
Varenummer: 7799133
Tilgjengelighet: 6
23.74 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 9.01 USD / -21%


Beskrivelse

Lavera 24h deo spray organisk lime og organisk verbena 75 ml

Opplev langvarig friskhet med Lavera 24h deo spray organisk lime og organisk verbena. Denne deodoranten gir pålitelig beskyttelse mot kroppslukt i opptil 24 timer samtidig som den er skånsom mot huden din. Den naturlige formelen er fri for aluminiumsalter, ftalater og syntetiske dufter, noe som gjør den perfekt for de med sensitiv hud.

Den friske sitrusduften av organisk lime og organisk verbena gir en forfriskende aroma som varer hele dagen. Deodorantsprayen er hurtigtørkende og ikke-klebrig, noe som gjør den enkel og praktisk å bruke. Den kompakte størrelsen gjør den perfekt for reiser, sport eller andre aktiviteter på farten.

Lavera er et kjent merke for sine naturlige og organiske hudpleieprodukter. De er forpliktet til bærekraft, bruker kun organiske og naturlige ingredienser, og tester aldri på dyr. Denne deodorantsprayen er sertifisert organisk, vegansk og laget med ikke-GMO-ingredienser.

Opplev fordelene med naturlig deodorant med Lavera 24h deo spray organisk lime og organisk verbena. Hold armhulene friske og beskyttet med en skånsom formel som er snill mot huden og miljøet.