THUASNE Manu Promaster XXL høyre grå

THUASNE Manu Promaster XXL rechts grau

Merke: THUASNE D GMBH
Varenummer: 6086712
Tilgjengelighet:
110.44 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

THUASNE Manu Promaster XXL høyregrå: Perfekt håndleddsstøtte for større individer

Leter du etter en håndleddsstøtte som kan romme større håndledd? Se ikke lenger enn til THUASNE Manu Promaster XXL Right Grey.

Denne håndleddsstøtten er spesialdesignet for å gi maksimal støtte og komfort for de med større håndleddsstørrelser. XXL-størrelsen sikrer en perfekt passform, uten at det går på bekostning av kvaliteten og effektiviteten til støtten.

THUASNE Manu Promaster XXL Right Grey er laget av materialer av høy kvalitet, inkludert pustende stoff og myk polstring, for å sikre maksimal komfort og holdbarhet. De justerbare stroppene gir en tilpassbar passform, og sikrer det perfekte nivået av støtte for dine individuelle behov.

En av de fremtredende egenskapene til denne håndleddsstøtten er dens unike design. Den anatomiske formen er perfekt konturert for å passe formen på håndleddet, og sikrer jevn trykkfordeling og maksimal støtte. Støtten strekker seg til å dekke både tommelen og håndflaten, og gir full støtte for hele håndleddet og hånden.

Enten du er i ferd med å komme deg etter en håndleddsskade eller bare trenger ekstra støtte under fysisk aktivitet, er THUASNE Manu Promaster XXL Right Grey det perfekte valget. Ikke la et større håndledd holde deg tilbake – invester i best mulig støtte med dette førsteklasses produktet.