Beeovita
Avene miceller Cleaning Lotion 400 ml
Avene miceller Cleaning Lotion 400 ml

Avene miceller Cleaning Lotion 400 ml

Avene Mizellen Reinigungslotion 400 ml

  • 47.66 USD

På lager
Cat. I
Tilgjengelige 54 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 1
Ansiktsrengjøring Sminkefjerner Sensitiv hudrens Skånsom hudpleie

Beskrivelse

Avene Micelles Cleaning Lotion 400 ml

Avene Micelles Cleaning Lotion er en skånsom og effektiv måte å rense huden på, fjerner alle spor av sminke, smuss og urenheter uten å fjerne huden din for dens naturlige oljer. Micellene i denne lotionen fungerer som bittesmå magneter for å tiltrekke seg smuss og olje, men uten å overtørre huden din eller forårsake irritasjon.

Denne rensekremen er spesielt designet for de med sensitiv hud, og er fri for sterke kjemikalier som parabener og sulfater. Den kan brukes som en daglig rengjøringsmiddel eller som en del av hudpleierutinen din for å fjerne sminke og rense huden din grundig. Den er også egnet for bruk rundt øynene, noe som gjør den til en ideell alt-i-ett-løsning for både ansiktet og øyeområdet.

Avene Micelles Cleaning Lotion kommer i en stor 400ml flaske som sikrer langvarig bruk. Pumpedispenseren gjør det enkelt å dispensere riktig mengde produkt, og den skånsomme formelen gjør at du kan bruke den så ofte du trenger uten å bekymre deg for irritasjon.

Nøkkelingredienser i denne rensekremen inkluderer Avene termisk kildevann, som er kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper. Den inneholder også glyserin, som hjelper til med å fange fuktighet i huden og holde den myk og smidig, og sinkglukonat som hjelper til med å regulere oljeproduksjonen.

Hvis du leter etter en mild, men effektiv rengjøringslotion som ikke forverrer sensitiv hud, er Avene Micelles Cleaning Lotion det perfekte valget.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice