Aromasan timian linalol zygis Äth / Oil Bio 5ml

Aromasan Thymian zygis linalol Äth/öl Bio 5 ml

Merke: AROMASAN SARL
Varenummer: 5905881
Tilgjengelighet: 9
37.36 USD
Kjøp
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Aromasan Timian Linalol Zygis Äth / Oil Bio 5ml

Aromasan Thyme Linalol Zygis Äth / Oil Bio er en essensiell olje av høy kvalitet utvunnet fra Thymus vulgaris-planten. Den er produsert ved bruk av økologiske jordbruksmetoder og er fri for syntetiske tilsetningsstoffer og kjemikalier. Denne oljen er høyt verdsatt for sine terapeutiske egenskaper og brukes ofte i aromaterapi og andre naturlige midler.

Timian Linalol Zygis er en timianart som er hjemmehørende i Middelhavsregionen. Den har en treaktig, urteaktig duft som er litt søt og krydret. Denne oljen utvinnes ved dampdestillasjon fra de friske blomstrende toppene og bladene på planten.

Aromasan Timian Linalol Zygis Äth / Oil Bio tilbyr en rekke fordeler for sinn og kropp. Det er kjent for sine antiseptiske og antibakterielle egenskaper, noe som gjør det til et populært valg for behandling av luftveisinfeksjoner og andre sykdommer. Det er også et effektivt naturlig insektmiddel og kan brukes til å behandle insektbitt og stikk.

I tillegg til sine medisinske egenskaper har denne oljen en beroligende effekt på nervesystemet og kan brukes til å redusere stress og angst. Det er også effektivt for å behandle fordøyelsesproblemer som fordøyelsesbesvær, oppblåsthet og magekramper. Denne oljen kan brukes på en rekke måter, inkludert som massasjeolje, i en diffusor eller i et bad.

Aromasan Thyme Linalol Zygis Äth / Oil Bio er et must for alle som er interessert i naturlig helse og velvære. Det er en allsidig og kraftig olje som tilbyr en rekke fordeler for sinn og kropp. Legg den til i samlingen din i dag og oppdag de mange måtene den kan forbedre helsen din og velvære på.